Inbraakwering: Hoe beveilig ik mijn bedrijf het beste?

Politieinzet bij elektronicawinkel ABC. Opgeslagen goederen ter waarde van ettelijke duizenden euro's werden gestolen. Het is gebleken dat de inbrekers dankzij een gebrekkige beveiligingstechniek vrij spel hadden. Dezelfde dag – ander locatie: Een medewerker van het handelsketen XYZ verschaft zich ongehinderd toegang tot het magazijn. Voor de derde maal in deze maand steelt hij ongemerkt goederen van grote waarde. Een toegangscontrole die dit zou kunnen verhinderen, is niet aanwezig. Voorbeelden als deze tonen het belang van een doordachte veiligheidstechniek voor ondernemingen. Hiervan zijn de meeste ondernemers zich bewust, maar worden pas na schade en schande wijs. Daar zorgt u voor – EVVA, een van Europa's toonaangevende aanbieders op het gebied van veiligheid, helpt u daarbij.

Gevaar van buiten en van binnen: 

  • Inbraken in ondernemingen en op bedrijfsterreinen zijn aan de orde van de dag. Een mechanisch sluitsysteem, zoals het beproefde 3KSplus van EVVA, biedt duurzame bescherming tegen illegale openingsmethoden en is onontbeerlijk. Alarmsystemen kunnen de onderneming de hele dag bewaken.
  • Niet altijd komt het gevaar van buiten. Ondernemers worden steeds weer geconfronteerd met diefstal door medewerkers of door klanten. Daarom moeten gevoelige afdelingen niet voor iedere medewerker toegankelijk zijn. De elektronische toegangscontrole van EVVA zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen bepaalde ruimtes, zoals bijvoorbeeld magazijnen, kunnen openen en sluiten. 

Geen angst voor veiligheidstechniek

Vaak zijn koudwatervrees voor de noodzakelijke techniek of angst voor dure bekabelingen reden tot gebrekkige veiligheid van de onderneming. Maar er is geen reden voor dit voorbehoud. EVVA-veiligheidsoplossingen zijn gemakkelijk te bedienen en kunnen zonder veel moeite worden toegepast.

Uw EVVA-voordelen:

  • comfortabel en voordelig: een uniform beveiligingssysteem voor alle locaties en gebruikersgroepen 
  • hoge investeringszekerheid: de veiligheidsoplossingen van EVVA groeien met uw bedrijf mee en zijn altijd uit te breiden (bijv. bij toekomstige gebouwen of uitbreidingen)
  • ideale combinatie van beproefde technologieën: De mechanica is uw veilige basis, de elektronica wordt vooral toegepast in de gevoelige afdelingen van de onderneming. U bepaalt wie wanneer welke ruimte mag betreden (medewerkers, klanten, reinigingsdienst, etc.). Er is geen ingewikkelde bekabeling nodig!
  • mechanische hoofdvergrendeling voor brandweer
  • EVVA is een traditioneel bedrijf met tientallen jaren ervaring in beveiliging (oprichting: 1919), wereldwijd talrijke referenties in alle branches