Het EVVA-elektronica-partnerprogramma

  • Word nu EVVA-partner

Word lid van het partnerprogramma

Het EVVA-elektronica-partnerprogramma biedt u vele voordelen bij de verkoop van de elektronische sluitsystemen van EVVA. Zorg voor een rechtstreeks verbinding met de knowhow van EVVA als producent.

De volgende producten kunt u in het kader van het EVVA-elektronica-partnerprogramma aanschaffen en verkopen:

  • Xesar – de veelzijdige beveiliging
  • AirKey – uw smartphone als sleutel

Het optimale partnerniveau voor iedere partner in de verkoop

EVVA-resellers

Het partnerniveau Reseller biedt u de optimale start om vertrouwd te raken met beide product-innovaties. Bovendien maakt u kennis met de vele voordelen die een EVVA-partnerschap voor u paraat heeft.EVVA-partners

Op dit partnerniveau biedt u uw klanten gefundeerd advies, zelfstandige planningen en montage – gewoon meer service!

Voordelen: vermelding op de EVVA-website, exclusieve acties, uitnodigingen tot partner-events, uw speciale korting als partner, projectkortingen enz.

EVVA Certified Partners

  • EVVA Certified Partner

U heeft als EVVA-partner bewezen dat u competent en deskundig bent en wordt derhalve door EVVA uitgenodigd om EVVA Certified Partner te worden. Op dit partnerniveau ondersteunt u uw klanten op elk gebied en kunt u complexe problemen oplossen. Bovendien biedt u uw klanten ook een hersteldienst en hulp bij storingen.

Voordelen:
bijzondere vermelding in de lijst met handelaars op de EVVA-website, exclusieve aanbiedingen, uw top-korting, projectkortingen enz.