EVVA BELGIE BVBA

  • EVVA BELGIE BVBA

EVVA BELGIE BVBA is de Belgische vestiging van de EVVA-groep met Halle als vestigingsplaats. De Heer Henk Duitman heeft in Nederland de in 1979 opgerichte onderneming met grote betrokkenheid opgebouwd. Sinds 2008, na het verkopen van de aandelen van Henk Duitman aan de EVVA-groep, zetten de directeuren Paul Van Erp en Charèl Nijhuis dit succesverhaal verder, zowel in Nederland als in België.

Na een meer dan succesvolle periode van Ivon Thelis als directeur van Duitman-EVVA België, was één van de belangrijke opdrachten van Charèl Nijhuis het creëren van een eigen BVBA in België om de klanten nog beter en efficiënter te dienen, met onder andere een eigen montage-afdeling in Halle.

Op 1 januari 2009 was het ontstaan van EVVA BELGIE BVBA een feit. Het EVVA-team in België, onder leiding van Serge Spolspoel, onderscheidt zich door ervaring en oplossingsgerichte klant- en partnerbegeleiding.

Wij willen trouwens al onze klanten en partners van harte bedanken voor hun vertrouwen en kijken er naar uit om samen ons succesverhaal in België verder uit te breiden.